Vilken typ av hjälp behöver du?

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av tjänster. Några av dessa inkluderar de nedan.

services_icon1

Rivning

Rivning är en av de tjänster som vi specialiserar oss på. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med det och vet därför precis vad som behövs för att kunna utföra en rivning på ett bra och säkert sätt där varken människor eller andra byggnader riskerar att komma till skada. Tveka inte på att vända dig till oss för hjälp med detta!

services_icon1

Sanering

Oss kan du också vända dig till för att få hjälp med flera olika typer av saneringar. Det inkluderar bland annat asbestsanering, mögelsanering och PCB-sanering. Vi ser till att göra det utrymme som det handlar om till en säker plats att vistas på igen!

services_icon1.png

Håltagning

Även håltagning är något som vi kan hjälpa dig med. Det inkluderar bland annat håltagning i betong. När det kommer till betong erbjuder vi närmare bestämt sågning av betongplattor, betongborrning, betongbrytning och betongslipning. Vi kan också hjälpa dig med väggsågning, handsågning och kedjesågning.

services_icon1

Byggtjänster

Vi har även kunskap inom ett flertal byggrelaterade tjänster. Vill du exempelvis bygga nytt efter att rivningen färdigställts kan vi ta hand om det åt dig. Hör av dig till oss och berätta mer om dina planer så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!