feature-img

Att arbeta med rivning

Att arbeta med rivning är något du enbart bör försöka dig på själv om det är så att du har full koll på vad det är du sysslar med. Har du inte det kan det nämligen vara förenat med livsfara. Det kan det eftersom det är ett riskabelt arbete där du utsätter dig själv för fara om du inte har vana av det sedan tidigare och vet precis vad du håller på med. Har du inte det när du ägnar dig åt rivning kan det nämligen i värsta fall resultera i att du råkar ut för personskador.

Det kan dock även resultera i skador och liknande på din egendom, skador som det kan kosta mer att fixa till i efterhand än vad det hade kostat att anlita en rivningsfirma från första början. Tveka därför inte på att höra av dig till oss om det är så att du behöver hjälp med rivning. Vi kommer då se till att hela arbetet utförs på ett korrekt och säkert sätt!

Vi är baserade i Enköping

Vi är ett företag som har vårt kontor i Enköping. Härifrån utgår vi och erbjuder rivning och våra övriga tjänster över hela Stockholmsområdet. Du måste alltså inte bo eller verka i en viss del av Stockholm för att kunna ta hjälp av oss, utan vi erbjuder våra tjänster överallt i Stockholm med omnejd.

feature-img

Vi arbetar i ett högt tempo

Vi är även ett företag som arbetar i ett högt tempo. Att behöva stå ut med en pågående rivning kan nämligen vara mycket påfrestande, både för dig och dina grannar. Just därför försöker vi alltid att göra allt som står i vår makt för att bli klara med våra projekt så snabbt som möjligt, detta utan att låta det gå ut över kvalitén på de jobb vi utför.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify