Rivning vägg Stockholm

DG Rivexpress AB

Varmt välkommen till oss på DG Rivexpress AB! Vi är ett företag som är experter på olika typer av rivningstjänster! Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med någon typ av rivningsarbete. Genom årens gång har vi tagit oss an ett flertal olika uppdrag, från att riva ned enstaka väggar i lägenheter, till att riva hela hus.

Alla arbeten vi genomför utförs på ett tryggt och säkert sätt. Vi har samtliga kompetenser, certifikat och tillstånd som krävs för att få arbeta med detta och kunna förse dig med en service av högsta kvalitet! Du kan med andra ord alltid känna dig lugn när du låter oss ta hand om rivningen. Med våra professionella redskap, våra säkra arbetsmetoder och våra attraktiva priser är vi det självklara valet. Ta kontakt med oss idag för att få en kostnadsfri offert!

Vi är ett prisvänligt företag

Vi på DG Rivexpress AB skiljer oss från mängden på flera olika sätt. Bland annat gör vi det genom att erbjuda våra tjänster till några av de bästa priserna inom branschen. Oss kan du därför få bästa möjliga hjälp av utan att det ska behöva kosta dig alltför mycket pengar.

Genom våra goda branschkontakter och våra effektiva arbetsmetoder har vi kunnat pressa ned våra priser till attraktiva nivåer, både för privatpersoner och företag. Vår vision är att säkra rivningsarbeten ska vara så tillgängliga som möjligt för kunder över hela Stockholmsområdet. För att detta ska kunna bli verklighet är det givetvis viktigt med företag som erbjuder konkurrenskraftiga priser. Detta är precis vad vi gör så tveka inte på att höra av dig redan idag för att få en gratis offert!

Rivning prisväd firma i Stockholm

Klimatfokus präglar allt vi gör

Vi på DG Rivexpress AB är också ett mycket miljövänligt företag. När du anlitar oss kan du därför alltid känna dig trygg i det faktum att vi bara använder miljövänliga produkter samt försöker hålla våra utsläppsnivåer så låga som möjligt.

I samband med rivningsarbeten finns det givetvis mycket avfall som behöver kastas. Vi kan ta hand om avfallshanteringen på ett både tryggt och miljövänligt sätt genom att se till att det sorteras och kastas där det hör hemma för att kunna återvinnas i så stor utsträckning som möjligt. Att välja oss är att välja klimatsmart!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify