Om oss

Inga byggprojekt är för stora eller för små för oss, med yrkesheder och en ambition att alltid göra kunden nöjd så tar vi oss an olika projekt. Änkan Byggservice har mer än 10 års erfarenhet i branschen. Vi har nära samarbete med andra företag inom byggbranschen såsom mark, takläggning, el och rör. Vi hjälper både privatpersoner och företag; inget jobb är för litet eller för stort för oss. Änkan Byggservice arbetar enligt Bolagsverkets normer och regler. Vi innehar alla försäkringar. Prata med oss om ROT-avdrag.

Certifierade elektriker och rörmokare

Vi är din elektriker med hela Storstockholm som upptagningsområde auktorisad genom Elsäkerhetsverket. Våra certifierade elektriker är problemlösare och tillhandahåller helhetslösningar. Änkan El utför allt ifrån att installera billaddare, montera spotlights i en lägenhet till elinstallationer i en hel bostadsrättsförening. Vi utför arbete för privatpersoner och Företag, inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi har även lång erfarenhet & bred kunskap inom VVS och rörmokeri i Stockholm. Vi utför både små & stora uppdrag inom VVS i Stockholm län. Vi arbetar med privatpersoner såväl som företag & bostadsrättsföreningar med allt inom VVS från stopp i avlopp till service av värmepumpar.

Kontakta oss

Vi finns till hands för alla typer av projekt inom nybyggnad, ombyggnad, renoveringar, tillbyggnad, fönstermontering, byggbemanning och såklart inom alla rivningsprojekt i Storstockholm till företag och privatpersoner. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så hjälper vi er därifrån. Välkommen till oss på Änkan Byggservice AB – din expert inom bygg i Stochkholm.