Detta är Änkan Byggservice AB

Vi på Änkan Byggservice AB har många års erfarenhet av att vara verksamma inom byggbranschen. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag och kommunala verksamheter. Vi tar oss dessutom an arbeten av alla tänkbara olika storlekar. För oss är inga jobb därför varken för stora eller för små. Vi har också väldigt många kontakter inom byggbranschen och samarbetar därför med flera andra aktörer som också är verksamma inom samma bransch. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om du behöver vår hjälp, vi kan förse dig med precis den hjälp du behöver!

Vi är ett prisvänligt företag

Vi på Änkan Byggservice AB skiljer oss från mängden på en mängd olika sätt. Bland annat gör vi det genom att erbjuda våra tjänster till några av de bästa priserna inom branschen. Oss kan du därför få bästa möjliga hjälp av utan att det ska behöva kosta dig alltför mycket pengar.

Vi är ett miljövänligt företag

Vi på Änkan Byggservice AB är också ett mycket miljövänligt företag. När du anlitar oss kan du därför alltid känna dig trygg i det faktum att vi bara använder miljövänliga produkter samt alltid försöker hålla våra utsläppsnivåer så låga som möjligt.