Badrumsrenovering

Funderar du på att renovera ditt badrum är det en del saker du bör tänka lite extra på. Det viktigaste är förstås att du väljer att anlita en certifierad hantverkare som skall utföra arbetet så du kan känna dig trygg och säker på att alla installationer utförs korrekt och på ett fackmannamässigt sätt. Vid tjänster som rör vvs är detta mycket viktigt.

Rivning av hus

När det gäller rivning av hus hjälper vi även till med alla tjänster som rör rivningen. Vi ser till så att gällande lagar och regler vid rivningen följs och hjälper dig med både rivningslov och att utse en kontrollansvarig som ser till att rivningsplanen följs. Generellt kan man säga att om huset som skall rivas krävde ett byggnadslov så måste du även ansöka om ett rivningslov. Kontrollansvarig samarbetar med oss i hela processen och ser till att rivningen sker på ett korrekt sätt. Detta rör till exempel hur rivningsmaterialet hanteras och deponeras.

Golvslipning

Har golven hemma hos dig sett sina bättre dagar? Då är det kanske dags att anlita en golvslipare som kan bättra på finishen och få golvet att se ut som nytt igen. Det är inte alltid man måste kosta på nya golv, ibland kan det vara både bättre och mer ekonomiskt att kontakta en hantverkare som slipar din gamla golv. Kontakta oss idag för mer information om dessa tjänster.