Ett rivningsföretag med lång erfarenhet

Är du eller ni i behov av rivning eller ombyggnation? Då är det läge att ta hjälp av ett rivningsföretag. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom området, och hjälper såväl privatpersoner som företag med rivning och ombyggnationer. Läs mer om vad vad vi kan erbjuda er genom att fortsätta läsa denna text.

Ett tydligt underlag säkerställer ett mer exakt pris

När något ska rivas eller byggas om krävs det en del planering innan för att allt ska bli så bra som det bara går. Är det till exempel ett kök som ska rivas och bygga om bör du fundera på om det är hela eller delar av köket som det gäller. Som rivningsföretag kan vi ge dig ett mer exakt pris på vad kostnaden kommer att landa på om du du ger oss ett tydligt underlag. På det här sättet minskar du risken för onödiga och extra kostnader som kan uppstå i samband med arbetet.

Gratis besök inför rivning

Vill du veta mer om oss eller har några funderingar kring vårt arbete? Då kan du alltid kontakta oss. Vi erbjuder dig även ett gratis besök inför rivning eller ombyggnation, så du kan känna dig trygg med oss och det arbete som vi kommer att utföra. På det här sättet kan vi också gå igenom arbetet och vad som vi tror kommer att behöva göras för ett bra resultat.

Planering inför ombyggnation