En etablerad rivningsfirma

Att riva ett hus kanske inte låter lika tidskrävande och komplicerat som att bygga ett nytt men det kräver en del planering och förarbete. Det allra första du ska göra är att söka rivningslov hos kommunen. Detta är ett måste för alla typer av byggnader. Det går att riva en del av huset själv men allra enklast, och säkrast, är att anlita en professionell firma.

Att tänka på innan rivning

När kommunen godkänt din ansökan och givit rivningslov för byggnaden är det dags att utse en kvalitetsansvarig som ska övervaka processen. Redan nu blir saker och ting mer komplicerade och vi kan hjälpa dig med att reda ut frågetecknen och fortsätta arbetet. Vårt team av kunniga medarbetare har mångårig erfarenhet av både totalentreprenad och rivningsprojekt, vilket är en trygghet för dig som kund. Tillsammans diskuterar vi projektet och du får därefter en detaljerad projektplan som inkluderar offert med en beräknad totalkostnad. Vi är stolta över våra höga kundbetyg och miljöcertifierade arbetsmetoder.

Grävskopa i närbild

Kontakta oss för fri rådgivning

Går du i rivningstankar men inte påbörjat projektet då det känns alltför omfattande? Kontakta då oss för ett inledande samtal. Vi erbjuder gratis rådgivning och kan berätta mer om tillvägagångssättet och vart allt tar sin början. Våra lyhörda projektledare har ett mål och syfte med sitt arbete och det är att du som kund ska vara 100% nöjd. Ring oss eller skicka ett email så hör vi av oss inom kort.