Om Bygg2an

Inga byggprojekt är för stora eller för små för oss, med yrkesheder och en ambition att alltid göra kunden nöjd så tar vi oss an olika projekt. I snart 20 år har vi utfört allt från rivning till ombyggnation i och runt om Stockholm, men även angränsande län. Vi är en totalentreprenad med både trippel A och UC betyg 5 som vi väldigt stolta över.

Att planera ett byggprojekt

När man planerar att bygga nytt, riva eller renovera så gäller det att planera väldigt väl. På så sätt kan man även se om det är något man kan göra själv eller om en professionella hantverkare bör anlitas. En sak som kan vara lätt att missa är att vissa saker måste utgöras av en fackman för att försäkringen sedan ska gälla. Oavsett om det gäller att att bygga stort, nytt hus vid havet eller att riva ett kök i en lägenhet så kan det vara en bra idé att läsa på lite om oss. Vi utför alla typer av byggnadstjänster.

Kontakta oss

Vi har olika lösningar där vi både hyr ut folk och har våra egna anställda. Allt arbete utförs med ett gediget miljötänk från början till slut. Genom åren är det många kunder som givit goda rekommendationer om oss. Kontakta oss gärna så kan vi prata om ert byggprojekt. Då kan vi även diskutera vad vi kan erbjuda er och hur vi går vidare. Vi finns till hands för er.

Ett grått nybyggt hus uppe på en kulle