Kostnad rivning av hus – alltid till ett fast pris!

Fram till 70- talet var det inte ovanligt att Brandförsvaret hjälte privatpersoner med att riva hus genom att helt enkelt elda upp dom. Idag finns ett helt annat regelverk att följa. Ibland kan man behöva ett rivningslov för ett hus som inte ens behövde bygglov när det uppfördes. Komplicerat? Låt en erfaren byggfirma hjälpa dig. Kontakta oss, vi har en fast kostnad rivning av hus.

Kostnaden beror på flera faktorer

Att riva hus själv är ett tungt och tidskrävande jobb, dessutom kan det faktiskt vara rent farligt. Ofta behöver du ock specialverktyg till hjälp, något som de flesta inte har hemma. Det är mycket annat att tänka på också så som att allt material ska sorteras innan det slängs på tippen. Idag måste allt avfall källsorteras. För att allt ska gå rätt till, både lagligt och miljövänligt rekommenderas att ta kontakt med en firma som har kompetensen att riva hus. Hur stor kostnad rivning av hus blir, det beror på material i huset bland annat.

Gammalt hus

Kontakta oss för fri offert

Har du köpt en vacker tomt med ett hiskeligt befintligt hus? Eller ska du äntligen göra slag i saken och forsla bort det där trista uthuset du har stört dig på i flera år nu? Kontakta oss för ett förslag på kostnad rivning av hus. Visst kan man gör arbetet själv men tänk på att det krävs mer än bara tungt kroppsarbete, det ska gå rätt till regel- och miljömässigt också.