Håltagning för privatpersoner & företag

Behöver du hjälp med betonghåltagning, betongborrning, borrning eller sågning av väggar eller golv är det oss du skall kontakta. Vi utför alla sorters håltagning och använder oss av vajrar, klingor eller kärnborrar som är bestyckade med syntetiska diamanter. Vi skär både i murverk, sten och armerad betong. Inga jobb är för stora eller för små för oss.

Vad innebär håltagning?

Håltagning innebär helt enkelt att du behöver göra ett hål i ett besvärligt material. Till exempel behövs håltagning i samband med installation av rör, el och ventilation. Det kan också gälla nya öppningar för dörrar, fönster eller ett hisschakt. Fördelarna med att anlita en professionell håltagare är många, du minimerar risken för stora skador och efterarbeten genom att exaktheten när du anlitar en professionell håltagare är mycket hög. Tidigare var detta ett mycket bullrigt och krävande hantverk som medförde mycket nedskräpning men med dagens moderna hjälpmedel har detta förändrats stort till det bättre.

Kontakta oss för mer information om håltagning

Om du behöver hjälp med håltagning bör du kontakta oss redan idag. Vi har professionella och kvalificerade hantverkare med mångårig erfarenhet inom branschen och vi utför arbeten både för privatpersoner och företag. Hos oss sätter vi högt värde på våra nöjda kunder och tar fram speciella lösningar för varje enskilt arbete för att du som kund skall få det bästa resultatet. Hör av dig till oss för rådgivning och offert redan idag.

Hål i vägg